A csirkemellet vágjuk apró csíkokra, majd keverjük össze kukoricadarával, sóval és borssal.
A tzatziki-mártáshoz nyomkodjuk ki a vizet a lereszelt uborkából, majd tegyük egy tálba. Adjuk hozzá a mentaleveleket, a joghurtot és a zúzott fokhagymát.
Egy serpenyőben forrósítsuk fel az olajat. Erős tűzön 2-3 percig pirítsuk a csirkehúscsíkok felét, majd forgassuk meg. A kész, megpirult húst tartsuk melegen, közben pedig készítsük el a hús másik felét is.
Grillsütőben kb. 1 percig melegítsük a pitakenyereket, majd az összest vágjuk félbe, úgy, hogy egy zsebhez hasonlítson. A kenyereket töltsük meg a csirkehússal és a tzatzik-mártással.
A töltött pitákat melegen, zöldsalátával tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.