Elkészítés: Az élesztőt a lisztbe keverjük, a többi hozzávalóval félkemény tésztát gyúrunk, majd 45-60 percig kelesztjük.
Elkészítjük a tölteléket. Megpároljuk a zöldségeket, a margarinon megfuttatjuk a karikára vágott póréhagymát és a gombát, átpirítjuk. Beletesszük a lecsöpögtetett zöldségeket, a megpárolt, apróra vágott csirkemellet, fűszerezzük, zsírjára sütjük, majd a felvert tojást ráöntjük, picit dermedni hagyjuk.
A tésztát enyhén lisztezett deszkára borítjuk. Megnyújtjuk, közepébe helyezzük a kihűlt ragut, majd ráhajtjuk a tészta széleit és becsomagoljuk.
Enyhén olajozott tepsibe borítjuk (eddigi alsó része kerül felülre), a tetejét olajjal megkenjük, és letakarjuk, majd körülbelül 30 percig kelesztjük. Még egyszer megkenjük olajjal, villával néhány helyen megszurkáljuk.
Előmelegített sütőben kb. 30 percig sütjük. Amikor kész, kivesszük a sütőből, és vízzel kenjük meg, szép fényes lesz.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.