Elkészítés: A húst felkockázzuk, a fűszerkeverékkel meghintjuk, enyén megborsozzuk, és az olivaolajon megsütjük. Papírtörlőre szedjük, és hűlni hagyjuk. A zöldségeket megmossuk, a paradicsomot, uborkát felkockázzuk, a salátát konyharuhával/papírtörlővel szárazra töröljük, majd felcsíkozzuk. A zúzott fokhagymát a tejföllel és egy kis sóval kikeverjük. A hozzávalókat egy tálban összekeverjük, rádobáljuk a húskockákat, és ráöntjük az öntetet.
2025.02.12.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.