Előkészítés: A céklát alaposan megsikáljuk, 1 kávéskanál köménymaggal és kevés sóval ízesített vízben puhára főzzük. A hagymát meghámozzuk, felkarikázzuk. Az almát meghámozzuk, magházát kiemeljük, húsát apróra felkockázzuk, meglocsoljuk citromlével. A spenótot megtisztítjuk, megmossuk, szárazra törölgetjük. A csirkemelleket leöblítjük. 6-8 gerezd diót félreteszünk, a többit durvára vágjuk.
Elkészítés: A céklát leszűrjük, meghámozzuk, hűlni hagyjuk, majd kisebb kockákra vagy vékony csíkokra vágjuk. A porcukrot és 1 mokkáskanál sót oldódásig keverünk a borecetben, apránként hozzáadjuk az olajat, ízlés szerint borsozzuk, azaz vinegrett mártást készítünk. Beleforgatjuk a hagymát, a céklát, az almát és a diót, lefedjük. A margarint felforrósítjuk, beletesszük a fél csirkemelleket, meghintjük sóval és (frissen őrölt) borssal, mérsékelt tűzön, mindkét oldalukon pirosra sütjük. Hagyjuk langyosra hűlni, majd nem túl vékonyan felszeleteljük. A spenótot lapos tál aljára terítjük, a tetejére halmozzuk a salátát, annak a tetejére pedig a csirkehúst, végül a félretett diógerezdekkel díszítjük. Vajas pirítóst kínálhatunk mellé.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.