Elkészítés: A csirkeszárnyakat 3 részre vágjuk, a legvégét félretesszük esetleg levesalapnak. Egy kis késsel körülvágjuk a bőrt, és a vastag húsra lehúzzuk körben, a középső részen is bevágjuk a bőrt, a vékonyabb csontot kirántjuk, késsel a húst lefefé húzzuk, úgy néz ki, mint egy-egy kicsi comb. Az elkészitett húsokat sózzuk, borsozzuk, 2-3 órára félretesszük.
A csirkeszárnyak előkészítése képekkel >>>
A tésztához keverőtálba tesszük a tojássárgákat, a sört és az olajat , jól kikavarjuk, belerakjuk a lisztet, majd a tojások felvert habját óvatosan hozzáadjuk.
Ebbe a masszába mártjuk a csontoknál fogva a kis combokat, és felmelegített olajban szép pirosra sütjük.
Kukoricás rizzsel tálaljuk, de bármilyen zöldséget is kínálhatunk köretként.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.