Előkészítés: A paprikákat megmossuk, kicsumázzuk, csíkokra vágjuk. A hagymát meghámozzuk, felkarikázzuk. A csirkét falatnyi darabokra vagdaljuk.
Elkészítés: Az olajat felforrósítjuk, a hagymát kissé megpirítjuk benne. Hozzáadjuk a paprikacsíkokat, és kevergetve megsütjük. Hozzáadjuk a csirkét, sóval, borssal ízesítjük, és 3 percig közepes lángon sütjük. A tortillákat egy kissé beolajozott serpenyőben megmelegítjük, megtöltjük a keverékkel, félbehajtjuk, és tálaljuk.
Munka: kb. 30 perc
Fogyasztható: kb. 30 perc múlva
1 adag: 459 kcal
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.