Elkészítés: A paprikát felnegyedeljük, majd vékonyan felszeleteljük. A hagymát apróra kockázzuk, a csirkehúst csíkokra vágjuk.
A serpenyőben felhevített olajon megsütjük a húst. Közben sózzuk, borsozzuk, majd kivesszük és melegen tartjuk. A visszamaradt zsiradékon lefedve, alacsony hőfokon kb. 5 percig dinszteljük a hagymát és a paprikaszeleteket. Az oregánó leveleit letépkedjük, és durvára aprítjuk. A paradicsomot kis darabokra vágjuk, majd a durvára aprított oregánóval együtt hozzáadjuk a dinsztelt paprika-hagyma keverékhez. Felfőzzük, sóval, borssal, fűszerpaprikával ízesítjük. Hozzákeverjük a húst.
Közben a tésztát sós vízben kb. 10 perc alatt készre főzzük, leszűrjük. A tésztát tűzálló tálba tesszük a zöldséges-húsos keverékkel, összeforgatjuk. A sajtot a tetejére reszeljük.
Előmelegített sütőben 190 Celsius-fokon 20 percig sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.