Elkészítés: A fűszereket (ízlés szerint, a liszt nem kell bele) a tejjel összekeverem, és a vékonyra szeletelt csirkemelleket bepácolom ezzel a tejes páccal. A legjobb, ha egy órát a hűtőben tartjuk. A fagyasztott brokkolit és karfiolt egy hőálló tálba teszem, öntök alá 2-3 dl húslevest. Letakarom, és kb. 200 fokon 30-40 percre beteszem a sütőbe. Amíg párolódik, egy serpenyőben ropogós pirosra megsütöm a csíkokra vágott, előzőleg bepácolt csirkemellet. Amikor készen van, összekeverem egy tálban a zöldségeket, a megsütött húst, valamint a tejfölbe keverek egy evőkanál lisztet és azt is ráöntöm. Mindezt egyben beteszem a sütőbe kb. 20 percre.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.