Elkészítés: A krumplikat s a rizst felteszem főni. A hagymákat apróra vágom, egy serpenyőben megdinsztelem, hozzáadom a darált húst, fehérre sütöm. Beteszem egy keverőtálba, fűszerezem, ráütöm a tojást, összekeverem. A sajtot lereszelem, a paradicsomot felszeletelem. A paprikákat hosszában félbevágom, kicsumázom.
A krumplit megpucolom, s karikákra vágom egy nyél nélküli serpenyőbe, melybe olajat öntöttem. Sózom, borsozom.
A paprikákat megtöltöm a töltelékkel, ráteszem a krumpliágyra, melléhelyezem a paradicsomszeleteket. Mindegyikre teszek reszelt sajtot, majd betolom a sütőbe, és megsütöm.
Tálaláskor 1-1 paprikát, 2 paradicsomszeletet, valamint krumplit helyezek a tányérra. Díszítem koriánderlevéllel.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.