Elkészítés: Felverjük a 4 tojást a rummal vagy brandyvel, kevés sütőporral. 1/2 liter vizet felforralunk, amikor lobogva forr, beleöntjük a 4 dl lisztet. A tűzről levéve nagyon gyorsan összekeverjük, majd a forró masszához hozzáadjuk az előkészített tojást, és azzal is összekeverjük.
Ha kihűlt, forró olajba két evőkanál segítségével kis gömböket teszük.
Sütés közben a tüzet takarékra csökkentjük, s így a kicsi gombócok nagy gömbökké nőnek. Lyukas kanállal kiszedjük, és porcukorral kevert kakaóba forgatjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.