Elkészítés: A tojásokat válaszd szét, a sárgáját verd fel a cukorral, majd adagold hozzá a lisztet, a sütőport és a kakaót. A fehérjét verd kemény habbá, aztán óvatosan keverd bele a lisztes masszába! Pont mint egy kakaós piskóta!
20 percre dobd be a sütőbe egy kisebb tepsiben (ekkora mennyiségből nem is kapsz nagy tésztát), aztán ha megsült, hagyd kihűlni.
A krémhez főzd meg a pudingot a szokásos módon (cukor+tej). Ha kihűlt, keverd bele a diákcsemegét, és ízesítsd néhány csepp mandulaaromával. Vigyázz, nehogy túl sok menjen bele, mert keserű lesz tőle a krém!
A piskótalapot vágd ketté, töltsd meg a krémmel, és a tetejére megy a gőz fölött olajjal felolvasztott étcsoki.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.