A felsorolt hozzávalókat dolgozzuk sima, nem ragadós tésztává, majd 30 percre tegyük azt a hűtőszekrénybe.
Utána osszuk fel 16 részre, mindegyiket nyomogassuk bele egy kosárka alakú sütőformába, majd 200 fokon süssük 20 percig. Rövid ideig hagyjuk hűlni, aztán borítsuk ki őket a formából.
A kristálycukrot a tejszínnel főzzük fel. Adjuk hozzá a kakaóport is, és főzzük kb. 2 percig. Ekkor vegyük le a tűzről, majd adjuk hozzá a darabokra tördelt csokoládét. Kevergessük addig, amíg teljesen el nem olvad. Tegyük a hűtőszekrénybe, és alaposan hűtsük le.
A tejszínes krémet verjük keményre, majd egy habzsák segítségével töltsük meg vele a tésztakosarakat.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.