Elkészítés: Első lépésként előmelegítem a sütőt 180 fokra. A tojásokat kettéválasztom. A fehérjét felverem a csipet sóval és 2 evőkanál cukorral. A sárgáját is habosra keverem a másik 2 evőkanál cukorral és a vaníliás cukorral, majd beleforgatom a mézet és az olajat. A sárgáját óvatosan elkeverem a fehérjében, hozzáadok 2 evőkanál lisztet és a szódabikarbónát, ezt is elkeverem, majd újra hozzáadok 2 evőkanál lisztet. Vigyázok, hogy ne nagyon törjem össze a habot.
Egy gyümölcstortaformát alaposan kikenek és kilisztezek, majd beleöntöm a masszát, elegyengetem. Kb. 8 perc alatt aranybarnára sütöm.
Óvatosan kiveszem a formából a piskótát és pihentetem. Eperlekvárral bőségesen megkenem a tetejét.
A krémhez vízgőz felett megolvasztom az ét- és a tejcsokoládét a margarinnal, majd ráöntöm a piskóta tetejére.
Díszítésként fehércsokoládét reszelek a tetejére.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.