A csirkemellet sózzuk be, majd forgassuk meg a lisztben. Pirítsuk tíz percig – mindkét oldalát – az olívaolajban, vegyük ki a húst, majd tegyük félre. Öntsük a tyúkhúslét egy lábosba, forraljuk fel, majd húzzuk le a tűzről, és adjuk hozzá a paradicsompürét. A csirkemell sütésére használt olajba tegyük bele a felaprózott hagymát, és pirítsuk üvegesre. Hintsük meg kakaóval, fahéjjal és a cukorral. Öntsük fel a paradicsomos húslével, majd adjuk hozzá a csirkemelleket is. Lassú tűznél főzzük húsz percig. Ezután adjuk hozzá a tejszínt, és még két percig sűrítsük a szószt. Azonnal tálalható, rizskörettel például.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.