Elkészítés: A tejszínt felforraljuk, hozzáadjuk a feldarabolt tortabevonót, az instant kávét, a rumot, a cukrot, és simára kikeverjük. Kb. 6 órára hűtőszekrénybe tesszük, ez nagyon fontos.
A mogyorót serpenyőben szárazon megpirítjuk, majd felvagdaljuk. Egy 1,5 literes doboz formát olajjal kikenünk, majd kibéleljük olpack-kal úgy, hogy a forma szélén túllógjon. A forma aljára az átkevert csokimasszából 1 cm réteget simítunk, megszórjuk mogyoróval, majd kirakjuk keksszel. A maradékot ugyanígy rétegezzük. Egy éjszakát hűtőben pihentetjük, majd másnap kiborítjuk, és ízlés szerint tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.