Elkészítés: A liszthez hozzáadjuk a sütőport, a fahéjat, a szegfűborsot, a kakaóport, kevés citromhéjat és egy csipet sót. A tojást habosra keverjük, majd beletesszük a cukrot, a tejfölt, a reszelt almát, majd a fűszeres lisztet. Ha még igényli a tészta állaga, rakjunk bele 2-3 evőkanál tejet. Jól összekeverjük a masszát, majd kivajazott, kilisztezett őzgerinc vagy püspökkenyér formába öntünk egy keveset az aljára, aztán szórunk rá kandírozott vagy aszalt gyümölcsöket, mandulát, mogyorót és apróra tört fehér csokit. Aztán jöhet még egy sor tészta, majd megint gyümölcsök, így folytatjuk, amíg megtelik a forma. Előmelegített sütőben, közepes hőmérsékleten kb. 45 percig sütjük. Közben tűpróbával ellenőrizhetjük, hogy készen van-e.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.