Elkészítés: A 2 csomag pudingport 6 dl tejjel jól elkeverjük. A meggybefőttet lecsöpögtetjük. A babapiskótákat egyenként kis cukorral elkevert tejben átforgatjuk /nem kell sokáig a tejben hagyni/, és egy nagyobb üvegtál aljára egy sort rakunk belőle. A piskótákat megkenjük a csokipudinggal, majd a puding tetejét megrakjuk meggyel. A meggyre megint tejben megforgatott piskótákat teszünk, rá újra pudingot, majd meggyet. Így folytatjuk, amíg a tál megtelik. A tetejénre puding kerül, végül a meggyel diszítjük. A tálat fóliával lefedjük, és legalább fél napra hütőbe teszük. Tálalásnál kis adagokat szedünk belőle, és tejszínhabbal díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.