Elkészítés: A sütőt előmelegítjük 180 fokra. A muffinformákat kibéleljük papírral, vagy kivajazzuk. Egy tálban összekeverjük a száraz hozzávalókat: a lisztet, sütőport, szódabikarbónát, csokidarabokat és a kakaóport. Egy másik tálban kézi habverővel könnyedén felverjük a tojást, hozzákeverjük a cukrot, az étolajat vagy a vajat, a tejfölt és a Bailey*s-t. Végül hozzákeverjük a száraz hozzávalókat, de csak annyira, hogy éppen elkeveredjenek. A tésztát a formákba kanalazzuk, és 20 percig sütjük. Sütés után kb. 5 percig hagyjuk a formában pihenni, majd kivesszük a tepsiből, és hagyjuk teljesen kihűlni.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.