Elkészítés: A tésztához egy tálba kimérem a száraz hozzávalókat, egy másik tálban pedig a tojásfehérjét felverem kemény habbá, majd óvatosan adagolom a tojáshabot a szárazanyagokhoz. Kibélelt vagy vajjal és lisztttel kikent tepsibe öntöm, és 30 perc alatt készre sütöm 170°C-on. Természetesen az idő közeledtével tűpróbával ellenőrzöm.
Míg a tészta sül, a csokitölteléket elkészítem. A cukrot elkezdem felolvasztani egy lábasban, majd a tejet és a tojásokat is hozzáadom. Folyamatosan keverem, alacsony hőmérsékleten, nem szabad forrnia! Sűrű krémet főzök, majd lehűtöm kicsi,t és hozzáadom a vajat, majd a csokoládét is.
A tésztát 2-3 részre vágom, és megkenem a csokoládéval, ha nagyon csokisan szeretnénk, akkor kivülről is bekenhetjük ezzel a krémmel. Tetejére durvára tört pisztáciát szórtam.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.