Elkészítés: A vajat összekeverjük a cukorral és a tojásokkal, majd hozzáadjuk a gőz fölött megolvasztott csokoládét. Belevegyítjük a fahéjat, a sütőport, a tejet és a vaníliát, majd a lisztet. A kész masszát fóliába csomagoljuk és éjszakára a hűtőben tartjuk.
Másnap reggel a kemény tésztát késsel feldaraboljuk, és diónyi golyóbisokat gömbölyítünk belőle, majd megforgatjuk a porcukorban is.
Sütőpapíros tepsiben közepes hőfokon, előmelegített sütőben 12 percig sütjük (nem tovább!!!).
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.