Előkészítés: A lisztet összekeverjük a porcukorral, és gyors mozdulatokkal elmorzsoljuk a vajjal. Beledolgozzuk a tojást és a citrom héját. Cipót formázunk belőle, folpack fóliába tekerjük, és fél órára betesszük a hűtőbe.
Elkészítés: A linzertésztát kb. 5 mm vastagságúra kinyújtjuk, és kerek kiszúróval kiszúrjuk (használhatunk hullámos szélű kiszúrót is). A sütőt 200 fokra előmelegítjük. A tepsit sütőpapírral kibéleljük. A tallérokat a tepsibe tesszük, tetejüket megkenjük a maradék tojással, és aranybarnára sütjük. Közben elkészítjük a csokikrémet a csomagon található utasítás szerint a tejjel. A korongokat kissé hűlni hagyjuk. Egy korong közepére kevés csokikrémet nyomunk, és ráragasztunk egy másik tallért. Tetejüket kis csokirózsával díszítjük, megszórjuk cukorkával vagy gumimacit ültetünk rá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.