Elkészítés: A tésztához a tojások sárgáit a cukorral habosra keverjük, apránként hozzáadjuk a vizet, és belekeverjük a sütőporos lisztet. Majd hozzáadjuk a kakaóport és a tojások felvert habját. 2 lapban sütjük.
A zselatint 1 dl vízben meglangyosítjuk. A tejszínt habbá verjük, és hozzákeverjük a zselatint. Az egyik lapot visszatesszük a tepsibe, rákenjük a tejszínes krém felét, kicsit dermesztjük (kb. 10 perc).
Addig a csokoládét gőz fölött felolvasztjuk a vízzel, ha elolvadt, hozzákeverjük a vajat és az olajat. Ha kissé lehűlt, terítsük a tejszínes rétegre. Ismét kicsit dermesztjük (kb. 5 perc). Elkenjük rajta a tejszínes krém másik felét, ezt befedjük a másik tésztalappal. Dermesztjük, majd tortabevonóval bevonjuk a tetejét.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.