Elkészítés: A tojásokat kettéválasztom. A fehérjét a 4 evőkanál cukorral és a csipet sóval kemény habbá verem. A sárgáját a 4 evőkanál cukorral és a vaníliás cukorral felverem. A sárgáját beleforgatom a fehérjébe. Egy kis tálkában a tejet és az olajat elkeverem, és hozzáadom a tojásos keverékhez. Aztán adok hozzá lisztet, sütőport. A kész keveréket kettéválasztom, és az egyikbe ízlés szerint kakaóport teszek (én kb. 2 evőkanállal tettem).
A kuglófforma aljába csokis tésztát öntök, majd rá kevés vaníliásat, majd újra csokisat, így rétegezem, amíg el nem fogynak a tészták. A rétegek közé gyümölcsdarabokat teszek.
Előmelegített sütőben 180 fokon kb. 40 percig sütöm.
A mázhoz megolvasztom a vajat, és csomómentesen belekeverem a porcukrot és a kakaóport is. Olajat adok hozzá, hogy szép fényes legyen. Addig kavargatjuk, míg kicsit be nem sűrűsödik. Ha egy picit kihűlt, ráöntjük a kész sütire.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.