Elkészítés: A tésztához valókat összekeverjük, és kivajazott hőálló edénybe öntjük.
Az öntethez valókat is elkeverjük, és óvatosan a tésztamasszára öntjük. Úgy tűnik, hogy nagyon sok, állni fog a folyadék a tetején, de így jó.
200 °C-os sütőben kb. 40 percig sütjük (amíg megmozgatva nem hullámzik a teteje). Ekkorra a tészta megsül, az alján pedig ott marad a csokiszósz (először folyékony teljesen, kihűlve sűrűsödik, folyékonyabb pudingszerű), amit a tésztára kanalazva tálalhatunk.
2025.02.12.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.