Elkészítés: Egy tálban keverjünk habosra 17 dkg puha vajat és 17 dkg barnacukrot, adjuk hozzá egyenként a tojásokat, majd a darált mandulát és a cukorszirupot. Szitáljuk egy másik tálba a lisztet, a sütőport, a kakaót és a sót, majd kis adagokban adjuk ezeket a száraz hozzávalókat is a tojásos masszához. Keverjük addig, míg a tészta egyenletes állagú nem lesz.
A kész tésztát öntsük 20 cm átmérőjű kivajazott, kilisztezett tortaformába, és előmelegített sütőben süssük 180 fokon 30-35 percig. Akkor jó, ha már nem tapad a tészta a beleszúrt tűre. A kész tortalapot borítsuk rácsra és hagyjuk kihűlni.
A krémhez forróvízbe állított lábasban olvasszunk fel 22 dkg étcsokit, keverjünk bele 22 dkg vajat, 5 dkg barnacukrot, 5 dkg cukrozott sűrített tejet és 2 csepp vanília-kivonatot. Ha kihűlt, tegyük 1 órára a hűtőbe.
A kihűlt tortalapot vízszintesen vágjuk ketté, az egyik felét kenjük meg a krémmel, majd borítsuk rá a másikat, végül kenjük be a csokikrémmel a torta tetejét és oldalát is.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.