Elkészítése: A vajat a megolvasztás után habosra keverjük a cukorral. A tojássárgákat egyenként hozzáadjuk. A lisztet elkeverjük a szalalkálival és a kakaóporral. Ezt hozzáadjuk a cukros tojássárgához. A tojásfehérjét habbá verjük. Alulról felfelé keverjük össze óvatosan a habot és a masszát. Zsírpapírral kibélelt tepsibe öntjük, közepes hőmérsékleten 30 percig sütjük.
Miután megsült, lehúzzuk róla a papírt, és amíg még meleg, megkenjük baracklekvárral és bevonjuk csokoládémázzal. Ha kihűlt, 4x4 cm-es kockákra vágjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.