Elkészítés: A margarint 25 deka cukorral kb. 10 perc alatt krémesre kikeverjük. Egyenként beledolgozzuk a tojásokat, hozzáadjuk a sót, a citromhéját, a tejet és a rumot, majd beleforgatjuk az étkezési keményítővel elvegyített lisztet.
Kb. 2 evőkanálnyi masszát margarinnal kikent 24 cm-es, kapcsos tortaforma aljára simítunk, és előmelegített sütőben a legmagasabb vagy grill fokozaton 1-2 perc alatt aranybarnára sütjük.
A megsült lapra kb. 2 evőkanálnyi tésztát simítunk, és ugyanazon a fokozaton világosbarnára sütjük. A műveletet addig ismételjük, amíg a tészta elfogy (kb. 9-10 réteget kapunk).
A tortát hűlni hagyjuk, majd körben meglazítjuk, és rácsra borítjuk. A megmelegített lekvárt a tortára kenjük.
A kétféle bevonót durvára felaprítjuk és forró vízfürdőben együtt megolvasztjuk. A tortát a csokoládémázzal köröskörül vastagon bevonjuk, majd dermedni hagyjuk.
A tojásfehérjét kemény habbá verjük. A
rózsaszirmokat félig belemártjuk, a maradék cukorral megszórjuk, és száradni hagyjuk.
A nugátkrémet csillagcsöves nyomózsákba töltjük, és a fóliából csavart 4 kis tölcsérbe nyomjuk. Végül a tölcséreket és a rózsaszirmokat a megdermedt mázra helyezzük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.