Elkészítés: Az étcsokoládét darabokra tördelem, és egy lábosba rakom. Hozzáadom a porcukrot és a vajat. A lábast vízgőz fölé helyezem, és állandóan kevergetve addig főzöm, míg szép sima és fényes lesz. A kellő
állag eléréséhez szükséges mennyiségű kávéval hígítom.
A banánokat meghámozom, 2-3 darabra vágom, a csokis masszában megforgatom, tálra rakva hagyom kissé szíkkadni, majd a kókuszba forgatom. Tálra teszem ismételten egymástól távolabb a teljes szíkkadásig.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.