Elkészítés: A tésztához a hozzávalókat alaposan gyúrjuk össze. Annyi tejet adjunk hozzá, hogy jól gyúrható tésztát kapjunk, ne legyen nagyon lágy, mert mikor tekerjük fel, akkor nagyon berepedezik és szét esik. Kekszmorzsával meghintett nyújtódeszkán vékonyra nyújtsuk ki.
A krémhez egy kevés tejjel alaposan keverjük el a cukrot, a tojássárgáját és a lisztet. A tejet tegyük fel a gázra, majd mikor felforrt, adjuk hozzá az elkevert tojássárgáját. Lassú tűzön kevergetve
főzzük sűrűre. Vegyük le a gázról, majd adjuk hozzá az előzőleg mikróban felmelegített tortabevonó csokit, alaposan keverjük el.
Mikor félig kihűlt a krém, kenjük meg vele tésztánkat, és tekerjük fel.
A mázhoz gázon pár perc alatt főzzük össze a hozzávalókat, kenjük a süteményre, és ha megdermedt, szeletelve tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.