Elkészítés: A csokoládét egy fémtálba tesszük, majd gőz fölött felolvasztjuk. A tejet felforrósítjuk, majd az olvasztott csokoládéhoz keverjük. Ezután levesszük a tálat a gőzről, majd belereszeljük a narancshéjat és hozzáadjuk a likőrt. Addig keverjük, hogy sima állagú legyen.
Végül a tálat hideg vízbe állítjuk, és folyamatosan kevergetjük addig, míg teljesen megszilárdul a massza.
Egy tányérba kakaóport, másikba cukrozott kakaót, a harmadikba cukrozott-pörkölt mogyorót öntünk. A megdermedt csokoládéból kisebb golyókat formálunk, majd belehempergetünk pár darabot a kakaóba, egy párat a cukrozott kakaóba, és egy párat a pörkölt mogyoróba.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.