Elkészítés: A csokoládét egy fémtálba tesszük, majd gőz fölött felolvasztjuk. A tejet felforrósítjuk, majd az olvasztott csokoládéhoz keverjük. Ezután levesszük a tálat a gőzről, majd belereszeljük a narancshéjat és hozzáadjuk a likőrt. Addig keverjük, hogy sima állagú legyen.
Végül a tálat hideg vízbe állítjuk, és folyamatosan kevergetjük addig, míg teljesen megszilárdul a massza.
Egy tányérba kakaóport, másikba cukrozott kakaót, a harmadikba cukrozott-pörkölt mogyorót öntünk. A megdermedt csokoládéból kisebb golyókat formálunk, majd belehempergetünk pár darabot a kakaóba, egy párat a cukrozott kakaóba, és egy párat a pörkölt mogyoróba.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.