Elkészítés: A kekszet apróbb darabokra tördeljük. A mandulát vagy diót durvára vágjuk.
A csokoládét összetördeljük, gőzfürdőben vagy mikrohullámú készülékben felolvasztjuk, beledobunk 5 dkg vajat, és még 1 percre a gőzfürdőre vagy mikrohullámú készülékbe visszatesszük. A kakaót átszitáljuk, a krémhez adjuk, majd a porcukorral habosra verjük. Egyenként beledolgozzuk a tojássárgákat.
A csokoládés masszát a keksszel és a felaprított mandulával vagy dióval összegyúrjuk, és vizes kézzel hengerekké formázzuk. Egy órára a hűtőszekrénybe tesszük, hogy megkeményedjen.
Közvetlenül tálalás előtt vizes késsel 3 cm vastag szeletekre vágjuk. Ha marad, a hűtőszekrényben tároljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.