Elkészítés: Morzsásra törjük vagy megdaráljuk a kekszet. Beleöntjük egy tálba, hozzáadjuk az olvasztott vajat, belekeverjük a vaníliás cukrot. Villával vagy kézzel jól összekeverjük (olyan lesz az állaga, mint a vizes strandhomok), és beletapasztjuk kézzel a 22 cm-es csatos tortaforma aljába. 200 fokos sütőben megpirítjuk kb. 7-10 perc alatt. Kihűtjük.
A tejszín összeolvasztjuk a csokoládéval. Hozzáadjuk a vajat és a brandy-t (vagy rumaromát). Jól elkeverjük fakanállal, és levesszük a tűzről (gyorsan és óvatosan kell keverni, mert odaéghet). Mikor egy picit kihűlt és elkezd besűrüsödni, ráöntjük a torta alapjára. Kihűtjük, majd hűtőbe rakva szilárdítjuk. Legalább 2 órát kell a hűtőben töltenie fogyasztás előtt.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.