Elkészítés: A sütőt 175 fokra előmelegítjük (légkeverésest 155-160 fokra). A feldarabolt vajat a liszttel, 7 dkg cukorral, 1 csomag vaníliás cukorral, 1 tojással és a sóval összedolgozzuk. Gyorsan összegyúrjuk (a hideg bánásmódot szereti, ettől lesz majd omlós), és folpackba csomagolva betesszük a hűtőbe. Margarinnal kikenünk egy kapcsos tortaformát, és belenyomkodjuk a tésztát úgy, hogy pereme is legyen. Az alját villával egy kissé megszurkáljuk, és visszatesszük hűlni a hűtőbe.
A maradék cukrot és vaníliás cukrot 4 tojással simára keverjük, belevegyítjük a túrót, a pudingport, belereszeljük a csokoládét. (Ez a csokireszelgetés a legmacerásabb része a dolognak, itt kezdtem megbánni hogy belefogtam ebbe a tortába, mert az egész konyha tiszta csokireszelékben úszott, ugyanis a leesett darabkák közben a melegben elkezdtek olvadozni. Nem is beszélve az elreszelt ujjaimról. Azonban a végeredmény mindenért kárpótolt. Szerintem nem lehet megúszni a reszelést és helyettesíteni pl. olvasztott csokival, mert nem lenne ugyanolyan állagú a végén, mint így.) Szóval az isteni csokis masszát az időközben elővett formába öntjük, és 1 órát sütjük. (Ezt szintén túlzásnak tartottam, és félidőben tízpercenként elkezdtem nyitogatni a sütőajtót, nehogy odaégjen, de TÉNYLEG kellett az 1 óra sülés neki, nem égett meg az alja!)
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.