Elkészítés: A tésztához összekeverjük a száraz hozzávalókat. A cukrot a szobahőmérsékletű vajjal kikeverjük, a sütőporos liszthez adjuk a tojásokkal együtt. A tejjel lazítjuk. Belekeverjük az apróra vágott epret.
A muffinsütőt papírral béleljük. Belekanalazzuk a tésztát, lehet majdnem tele tenni, ez a tészta nem emelkedik meg annyira. Kb. 180 fokon tűpróbáig sütöm, ez kb. 15 perc. Hűlni hagyjuk.
A krémhez az epret a vaníliás cukorral pürésítjük. Hozzákeverjük a mascarponéhoz. Ízlés szerint porcukrozzuk. Az eper levétől felhígul, ezért 1 csomag habfixálóval összedolgozzuk, ételfestékkel megszínezzük.
Habzsákkal a muffinokra nyomjuk a krémet, félbevágott eperrel díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.