Elkészítés: A tésztához összekeverjük a száraz hozzávalókat. A cukrot a szobahőmérsékletű vajjal kikeverjük, a sütőporos liszthez adjuk a tojásokkal együtt. A tejjel lazítjuk. Belekeverjük az apróra vágott epret.
A muffinsütőt papírral béleljük. Belekanalazzuk a tésztát, lehet majdnem tele tenni, ez a tészta nem emelkedik meg annyira. Kb. 180 fokon tűpróbáig sütöm, ez kb. 15 perc. Hűlni hagyjuk.
A krémhez az epret a vaníliás cukorral pürésítjük. Hozzákeverjük a mascarponéhoz. Ízlés szerint porcukrozzuk. Az eper levétől felhígul, ezért 1 csomag habfixálóval összedolgozzuk, ételfestékkel megszínezzük.
Habzsákkal a muffinokra nyomjuk a krémet, félbevágott eperrel díszítjük.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.