Elkészítés: A palacsintához valókat egy tálban géppel összekeverem. Akkor jó az állaga, ha olyan sűrű, mint a főzőtejszín.
Az első alkalommal olajozom a serpenyőt, azután már csak minden 3. alkalommal van erre szükség.
A túrós tölteléket szintén összekeverem. (Tojást nem teszek bele, mert nem szeretjük a nyers tojást, bár tudom, hogy sokan raknak bele.)
Az eperszemeket beledarabolom.
Az eperöntethez valókat egy kisebb lábasban összekeverem, és közepes lángon forrástól számitott 4-5 percig főzöm.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.