Elkészítés: A liszttel és az olajjal kicsit sötétebb rántást készítek, belepirítom a vöröshagymát, majd a fokhagymát és a köményt is megfuttatom rajta. Kevés pirospaprikával meghintem, felengedem vízzel, sózom, borsozom, beledobom a babért, kevés ételízesítőt teszek bele.
A tojást felverem, közepes forrásnál lassan, körben csurgatom a levesbe, és még 1 percig lassan főzöm. (Ne keverjük rögtön, mert a tojás nem lesz darabos.) A végén friss petrezselyemmel megszórva tálalom. Pár csepp ecet is jó bele, ha pikánsan szeretjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.