Elkészítés: A raguhoz először kifilézzük a nyúlcombot, és kb. 1,5 x 1,5 cm-es kockákra vágjuk. A zöldségeket megpucoljuk és felszeleteljük.
Egy serpenyőben/edényben kevés olajon és nagy lángon megpirítjuk a húst. Ezután hozzáadjuk a hagymát, és ha már üvegesre sült, hozzáadjuk a sárgarépát, a fokhagymát, a gombát, és sózzuk-borsozzuk ízlés szerint. Kb. 10 perc után felöntjük a borral és az alaplével (3/4-ig lepje el a húst), megszórjuk kakukkfűvel, és addig főzzük lefedve, míg puha nem lesz a hús. A folyadékot pótoljuk, ha szükséges. Miután megpuhult a hús, fedő nélkül forraljuk tovább a ragut, és amikor elforrt a folyadék nagy része, hozzáadjuk a tejszínt, és még egyszer összeforraljuk.
A cukkinit előkészítjük és vékony, hosszanti szeletekre vágjuk. Egy serpenyőben kevés olajat hevítünk, és megsütjük a cukkiniszeleteket.
A tócsnihoz először megsütjük a céklát úgy, hogy alufóliába csomagoljuk, és 180 fokos sütőben 30 percig sütjük. Ezután megpucoljuk, lereszeljük nagylyukú reszelőn, hozzáadjuk a tojást, illetve annyi zsemlemorzsát, hogy formázható állagú legyen a tócsni. 1 púpos teáskanálnyi mennyiségű céklából golyót formázunk, kezünkkel szétlapítjuk, és forró serpenyőben, kevés olajon megsütjük.
Végül kerámia muffinsütő tálakba elhelyezzük a cukkiniszeleteket, megtöltjük a raguval, és 180 fokos sütőben 5 percig sütjük. Utána állni hagyjuk egy kicsit, majd óvatosan kiborítjuk egy tányérra. Melléhelyezzük a tócsnit, és tejföllel díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.