Elkészítés: A kifliburgonyákat héjastól kb. 20-25 perc alatt puhára főzöm, lehűtöm. A cukkiniket hámozás nélkül uborkaszeletelőn vékonyra gyalulom. Egy kisebb lábosban vizet forralok, 2 percre beleteszem a cukkiniszeleteket, épp csak roppanósra puhítom – azonnal jeges vízbe teszem, hogy színüket megőrizzék, majd leszűröm. A burgonyákat vékony karikákra, a salottahagymát egészen apró kockákra, az olívabogyókat kis karikákra, a petrezselyemzöldet pedig finomra vagdosom. Egy nagy tálba helyezem a zöldségeket.
Az öntet hozzávalóit összekeverem, ha szükséges még sózom. A zöldségeket az öntettel összeforgatom, legalább fél órára lefedve a hűtőszekrénybe teszem.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.