Elkészítés: A kifliburgonyákat héjastól kb. 20-25 perc alatt puhára főzöm, lehűtöm. A cukkiniket hámozás nélkül uborkaszeletelőn vékonyra gyalulom. Egy kisebb lábosban vizet forralok, 2 percre beleteszem a cukkiniszeleteket, épp csak roppanósra puhítom – azonnal jeges vízbe teszem, hogy színüket megőrizzék, majd leszűröm. A burgonyákat vékony karikákra, a salottahagymát egészen apró kockákra, az olívabogyókat kis karikákra, a petrezselyemzöldet pedig finomra vagdosom. Egy nagy tálba helyezem a zöldségeket.
Az öntet hozzávalóit összekeverem, ha szükséges még sózom. A zöldségeket az öntettel összeforgatom, legalább fél órára lefedve a hűtőszekrénybe teszem.
2024.11.29.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.