A lereszeljük a cukkinit egy nagyobb lyukú reszelőn. A petrezselyemzöldet apróra vágjuk. Egy tojást egy tányérba ütünk, majd ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, és villával alaposan összeverjük.
Hozzáadjuk a lereszelt cukkini 1/4 részét, és ízlés szerint az apróra vágott petrezselyemzöldet. Egy teflonserpenyőben olívaolajat hevítünk. Egyenletesen elterítjük benne a cukkinis-tojást.
Mérsékeljük a lángot, majd pár perc alatt szép pirosra sütjük.
Amikor az alsó fele már piros, óvatosan fordítsuk át, hogy a másik oldala is megsüljön. Ezután átcsúsztatjuk egy tányérra, majd tálalásig melegen tartjuk.
A joghurtot egy tálkába tesszük, majd ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, hozzáadjuk a pirospaprikát és az apróra vágott mentát, majd összekeverjük. Ezután betesszük a hűtőbe legalább fél órára, hogy az ízek kellően összeérjenek.
Megjegyzés
Tálalás előtt tekerjük fel a cukkinis tojáspalacsintát, majd csorgassunk rá a mentás joghurtból, és úgy kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.