Elkészítés: A cukkinit nagyon vékonyan szeleteljük fel, majd vágjuk fel vékony csíkokra, én zöldséghámozóval szeleteltem fel, hogy jó vékony legyen.
A mézhez adjuk hozzá a citromlevet, a magos mustárt, egy csipet sót és az olívaolajat, keverjük össze, ízlés szerint több mézet is adhatunk hozzá, ha édesebben szeretjük. Adjuk hozzá a cukkinit, és óvatosan forgassuk össze.
Egy teflon serpenyőben hevítsünk fel egy teáskanál olívaolajat, üssük bele óvatosan a tojásokat, majd süssük meg ízlés szerint. Én kicsit lágyabbra hagytam a sárgáját, de ez ízlés dolga.
Tálalás előtt a sonkaszeleteket rendezzük el a tányéron, halmozzuk középre a cukkinisalátát, helyezzük a tetejére a tükörtojást, majd ízlés szerint frissen őröljünk rá borsot, és úgy kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.