Elkészítés: A burgonyát megmossuk, héjában megfőzzük.
A csirkemellet apró kockákra vágjuk, megforgatjuk a gyros fűszerkeverékben, ezután 1-2 órára hűtőbe tesszük.
A burgonyát meghámozzuk, felkarikázzuk. Közben a csirkemellet a kevés olajon szép pirosra megsütjük.
A cukkinit megmossuk, meghámozzuk és vékony szeletekre vágjuk, amit megszórunk ételízesítővel.
Egy tűzálló tálat kivajazunk, beletesszük a burgonya felét, enyhén sózzuk. Erre kerülnek a cukkinikarikák, majd a felkarikázott paradicsom.
Ezt követi a pirított csirkemell, majd végül a tetejére a főtt burgonya másik fele. Meglocsoljuk tejföllel és befedjük alufóliával. 200 fokra előmelegített sütőben sütjük. Fél óra után a fóliát levesszük, pirosra sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.