Elkészítés: A sonkaszeleteket sütőpapírra vagy szilikonlapra terítjük, a sütőben 100–120 Celsius-fokon ropogósra sütjük.
A cukorborsót forrásban lévő sós vízben – amibe 1 mokkáskanálnyi szódabikarbónát is tettünk, hogy a szép zöld színeket megőrizzük – 1 percig főzzük. Leszűrjük, majd jeges vízbe tesszük. Miután kihűlt, lecsepegtetjük.
Olívaolajjal, az Aranyszarvas Szarvasgombás Mézzel összekeverjük, a sonkákkal tálaljuk. Pirított bagettet kínálunk mellé.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.