Elkészítés: A sárgarépát és a zellert megtisztítom, mindkettőt nagyjából 1 cm-esre darabolom. Kevés olívaolajon párolni kezdem, majd felöntöm kb. 1,5 dl zöldséglevessel. Nagyjából 10-12 perc puhára főzöm a zöldségeket, kissé hűlni hagyom.
Egy nagy pohárba szórom a zöldségeket a levével együtt, majd a többi hozzávalót is beleteszem, botmixerrel pürésítem. Ha főzés közben túl sok nedvesség párolgott el, egy kevés zöldséglevest adok hozzá. Kóstolást követően ízlés szerint tovább fűszerezhető!
A kész sárgarépapestót előételként, párolt basmati rizzsel tálalom, hűtőszekrényben, 3-4 napig is tárolható.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.