Elkészítés: A sárgarépát és a zellert megtisztítom, mindkettőt nagyjából 1 cm-esre darabolom. Kevés olívaolajon párolni kezdem, majd felöntöm kb. 1,5 dl zöldséglevessel. Nagyjából 10-12 perc puhára főzöm a zöldségeket, kissé hűlni hagyom.
Egy nagy pohárba szórom a zöldségeket a levével együtt, majd a többi hozzávalót is beleteszem, botmixerrel pürésítem. Ha főzés közben túl sok nedvesség párolgott el, egy kevés zöldséglevest adok hozzá. Kóstolást követően ízlés szerint tovább fűszerezhető!
A kész sárgarépapestót előételként, párolt basmati rizzsel tálalom, hűtőszekrényben, 3-4 napig is tárolható.
2024.11.29.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.