Elkészítése: A tejet fölforraljuk, a darát beleszórjuk, és kevergetve 3-4 percig fõzzük. A tûzrõl levéve, lefödve 15 percig duzzadni hagyjuk. A vajjal négy egyszemélyes vagy egy nagyobb pudingformát kikenünk, a többit a kukoricadarába dobjuk. Utóbbit még sóval meg mézzel is ízesítjük, a formákba töltjük, és 3-4 percre forró sütõbe toljuk, csak amíg a gyümölcsöntet elkészül. Ehhez a megmosott gyümölcs felét turmixoljuk, átszûrjük, 1 deci vízzel meg a cukorral 2-3 percig forraljuk, majd másik felét elnegyedelve beleszórjuk. A darafelfújtakat tányérra borítjuk, a gyümölcsös öntettel meglocsoljuk. Mint már utaltunk rá, az étel málnával is elkészíthetõ, ahogy a fotón is látszik.
Elkészítési idõ: 40 perc
1 adag: 2350 kJ/562 kcal
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.