Elkészítése: A szalonnát, a darabokra vágott csontot két liter vízben lassú tűzön főzzük, egy óra múlva hozzáadjuk a megtisztított zöldségeket és a gombát. Amikor a szalonna megpuhult, a levest leszűrjük, a szalonnát darabokra, a zöldségeket és a gombát vékony szeletekre vágjuk. Fél liter húslében megfőzzük a búzadarát, amikor megpuhult, hozzáadjuk a vajat, s addig keverjük a masszát, amíg kifehéredik. Hozzáöntjük a megmaradt húslevest, visszatesszük a tűzre, beledobjuk a megtisztított, kockára vágott burgonyát, ami tizenöt-húsz perc alatt megfő. Akkor hozzáadjuk a szalonnát, a zöldséget, a gombát, ha szükséges, sóval ízesítjük, és finomra vágott petrezselyemmel tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.