Elkészítés: A rizst sós vízben megpároljuk, összekeverjük a darált hússal, a sáfránnyal, és a többi fűszerrel.
A szőlőleveleket kb. 5 percig sós vízben főzzük, majd a vizet kinyomkodjuk belőlük. Megtöltjük őket a hústöltelékkel, kb. 2,5 centi vastag tekercset formálva. A leveleket a végükön gondosan behajtjuk.
A paradicsomokat meghámozzuk és karikára vágjuk. Egy serpenyő alját kibéleljük a paradicsomszeletekkel, rárakjuk a töltött szőlőleveleket, majd ezeket egy sor felszeletelt paradicsommal befedjük. Vizet adunk hozzá, majd lassú tűzön a tölteléket puhára főzzük.
Forrón, esetleg egy kevés tejföllel meglocsolva tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.