Elkészítés: A datolyát vízzel leöblítjük, kimagvaljuk és hosszában negyedeljük.
Egy lábasban kevés sóval vizet forralunk, és a megtisztított, karikára vágott vöröshagymát 1 percig puhítjuk a forrásban lévő vízben. A vizet leszűrjük, majd jéghideg vízzel leöblítjük a hagymát, papírtörlőre szedve jól lecsepegtetjük.
Salátatálon rétegezzük a datolyát és a vöröshagymát, majd rászórjuk az apróra morzsolt chilipaprikát. A kissé megmelegített ecetben feloldjuk a cukrot, és a salátára öntjük a salátalét, mellyel legalább 1/2 órát érleljük.
Salátaágyon lucernacsírával díszítve tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.