Elkészítés: A cukrot a tojással és a reszelt citromhéjjal robotgéppel habosra keverjük. Hozzáadjuk a 1,5 dl lisztet, majd az egészet sütőpapírral bélelt tortasütőbe öntjük. Meghintjük durvára őrölt dióval, rátesszük a szeletelt almát, majd bőven meghintjük kristálycukorral, erre 5 dkg vajat szeletelünk, hogy egyenletesen beterítse a cukrot. Előmelegített sütőben 20 percig nagy lángon, majd ezt követően 20 percig mérsékeltebb lángon sütjük. Tűpróba után fogyasztható. A vajjal sült cukor finom, ropogós mázat képez a süti tetején. Jó étvágyat!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.