Elkészítés: A tésztához a kétféle lisztet összekeverjük a sóval, az összetört édesítővel és a sütőporral, majd elmorzsoljuk a margarinnal, végül a tojássárgával és a kefirrel tésztát gyúrunk. Kibélelünk sütőpapírral egy 22 cm átmérőjű tortaformát, beletesszük a tésztát. Felhúzgáljuk a szélére, hogy a tésztának akkora pereme legyen, hogy az almatöltelék fölé érjen. A vizet és a citromlevet felforraljuk a zselatinnal, majd félretesszük. Az almát megpucoljuk, durvára reszeljük. Beleöntjük a zselatinos vizet (forrón is lehet), az édesítőt és a búzacsírát. Az egészet beleöntjük a tésztaágyba, és előmelegített sütőben 30 alatt megsütjük. Nem kell megijedni, forrón folyik az almatöltelék, de kihűlve megszilárdul.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.