A diétás tatár beefsteak elkészítéséhez a bélszínt ledaráljuk vagy késsel nagyon finomra vágjuk. A csemegeuborkát lereszeljük, a lila hagymát finomra vágjuk.
Összekeverjük a húst, a hagymát és az uborkát, majd hozzáadjuk a ketchupot, a mustárt és a tojássárgáját. Megsózzuk, megborsozzuk, és egy kevés worcestershire szósszal és olívaolaj ízesítjük. Frissen tálaljuk.
Fontos, hogy jó minőségű, friss húst vegyünk. A tatár annál jobb, minél frissebb. Tálaláskor adjunk hozzá pirított Norbi Update Toast kenyeret, vajat és friss zöldségeket.
Megjegyzés
A tatárnak, épp úgy mint a gulyáslevesnek, a halászlének vagy a töltött káposztának megannyi receptje van. Most ebből ajánlunk egyet.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.